FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Sanatate - intrebari
De cand se poate determina si reprezenta fluxul cardiac?
1 raspunsuri 297 vizualizari  raporteaza
Zany on Sunday, November 07, 2010 in Sanatate - intrebari raspuns 1
La nivelul fiecarui muschi striat in parte se pot inregistra fluxuri si tensiuni. Acest lucru este valabil si pentru cord mai exact pentru miocard 'muschiul inimii'. Medicul francez Etienne Jules Marey a fost primul care a reusit sa puna la punct in 1862 un galvanometru suficient de sensibil pentru a putea determina asa-numita electrocardiograma, dar si reprezenta pe hartie fluxul cardiac. Pe baza curbelor si liniilor in zigzag medicii puteau sa-si dea seama foarte bine in ce stare se gasea muschiul cardiac.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate