FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
De cand exista procesoare Pentium?
1 raspunsuri 241 vizualizari  raporteaza
Florina on Friday, January 21, 2011 in Diverse - intrebari



 raspuns 1
Procesorul Pentium, care se utilizeaza si in prezent a aparut pe piata in martie 1993. Este adevarat, insa, ca aceste procesoare sunt mult mai performante decat primul tip de procesor Pentium. Deosebit de interesant este, in cazul acestui tip de procesoare, faptul ca ele sunt compatibile cu diverse procesoare mai putin performante, cum ar fi, de pilda, Intel 8086 aparut in anul 1978, adica sunt compatibile in jos, ceea ce inseamna ca ele pot rula programele scrise pentru un procesor mai putin puternic. Primul procesor Pentium lucra la o frecventa de 60 MHz, incorpora 3,1 milioane tranzistori si a fost realizat in tehnologie corespunzatoare unor dimensiuni de 0,80 microni. Procesorul Pentium dispunea de doua unitati de memorie cache de cate 8 kilobyte, accesul la date fiind astfel mult mai rapid. Magistrala de date nu mai este de 32, ci de 64 de biti.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate