FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Curiozitati - intrebari
De cand exista banda magnetica?
1 raspunsuri 248 vizualizari  raporteaza
Velea on Friday, January 21, 2011 in Curiozitati - intrebari



 raspuns 1
In 1928, Fritz Pfleumer a propus ca o banda de hartie, acoperita cu un strat de pulbere de fier, sa fie utilizata pentru inregistrarea sunetului. Pornindu-se de la aceasta idee, in 1932 au fost fabricate primele benzi magnetice, alcatuite dintr-un suport din material plastic, acoperit cu un strat de pulbere de fier. Aceasta structura a benzii magnetice nu s-a modificat nici pana in prezent. Incepand din 1935 stratul cu care era acoperit suportul din material plastic era realizat din oxid de fier. Incepand din 1970 a aparut pe piata banda magnetica ce are in componenta dioxid de crom, iar in 1979 au fost puse in vanzare benzi magnetice alcatuite in totalitate din fier.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate