FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Religie - intrebari
De cand este Papa infailibil?
1 raspunsuri 370 vizualizari  raporteaza
Costi on Tuesday, January 25, 2011 in Religie - intrebari raspuns 1
Infailibilitatea papala a fost ridicata la rang de dogma dupa C primul Conciliu de la Vatican in anul 1870, fiind considerata in mod oficial si incontestabil „adevar de credinta”, ce nu poate fi pus la indoiala de credinciosii catolici. Deciziile luate de Papa pe baza autoritatii conferite de Dumnezeu in privinta problemelor morale si de credinta sunt considerate fara greseala si obligatorii. La Conciliul din Niceea a fost formulat „Crezul de la Niceea", care este si astazi in uz. Conciliul a fost convocat de imparatul Constantin, pentru a asigura unitatea Bisericii de Rasarit.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Tuesday, January 25, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate