FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Stiinta Si Tehnologie - intrebari
De cand au fost transmise cu regularitate programe de televiziune?
1 raspunsuri 233 vizualizari  raporteaza
Marin on Friday, January 21, 2011 in Stiinta Si Tehnologie - intrebari



 raspuns 1
Inca din 1930 specialistii efectuau cercetari in vederea punerii la punct a unor aparate de emisie care sa lucreze cu unde ultrascurte. Aparatele de emisie care sa functioneze in aceasta banda de frecventa erau necesare pentru transmisiile TV, datorita faptului ca numai in aceasta frecventa existau suficiente canale de transmisie. In 1932, au intrat in functiune primele posturi de televiziune, numai ca in acea vreme imaginea si sonorul nu erau sincronizate, ele fiind receptionate separat. La finele anului 1932, existau in SUA 35 de statii TV care emiteau in regim de testare. Un program de televiziune in adevaratul sens al cuvantului a fost transmis pentru prima data in SUA in 1939. In 1935, postul BBC anunta ca va transmite cu regularitate programe de televiziune. Germania este prima tara din lume unde au fost transmise cu regularitate programe de televiziune. Evenimentul s-a produs in martie 1935, inainte ca BBC-ul sa-si inceapa emisia, iar canalul de televiziune care a oferit spectatorilor primul program televizat a fost Reichssen-deleiter.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate