FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Inovatia In Cultura : Valori Standard Vs Valori Emergente - intrebari
De când există creioane? Inovatia in cultura : valori standard vs valori emergente
1 raspunsuri 473 vizualizari  raporteaza
Liana on Wednesday, August 18, 2010 in Inovatia In Cultura : Valori Standard Vs Valori Emergente - intrebari raspuns 1
Primele creioane din grafit au fost utilizate prin anul 1500 în Anglia. Grafitul era tăiat sub formă de bastonaşe subţiri care erau întrebuinţate la scris. Naturalistul elveţian Conrad Gesner (1516-1565) menţionează în scrierile sale faptul că oamenii începuseră să prindă bastonaşele de grafit între bucăţele de lemn pentru a nu se murdări pe mâini când scriau. Gasner numeşte aceste instrumente de scris "condeie de plumb". Această trimitere la plumb nu are practic nicio legătură cu materialele din care erau realizate primele creioane. De fapt, etimologic, numele provine de la cuvântul vechi german Bleiweifi, prin care era denumit, în mod eronat, până prin 1789, grafitul, după o variantă de plumb. Termenul de "creion" provine din franţuzescul crayon.
0

     raspunde    raporteaza   
Sandra on Wednesday, August 18, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate