FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
De cine a fost agresata Monica Columbeanu cand s-a dus la Izvorani?
1 raspunsuri 85 vizualizari  raporteaza
Razvan on Friday, March 18, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Scandalul ce a izbucnit intre sotii Columbeanu a ajuns pana acum la judecatorie, parche si la trei unitati de politie. In noaptea de sambata spre duminica, Monica Columbeanu s-a dus din nou la politie unde a declarat ca a fost victima unei talharii comise de angajatii sotului ei. Diva a dorit sa intre in locuinta comuna de la Izvorani pentru a-si lua masina marca Bentley, despre care sustine ca este proprietate personala. Angajatii au agresat-o si i-au provocat vanatai pe brate si la nivelul pieptului. Politistii din Ilfov au dus-o la Inspectoratul Judetean, la Spitalul de Urgenta Floreasca si la Institutul de Medicina Legala.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate