|
0 |
|
famous? |
|
|
|
|
|
|
raspuns 1
|
Dupa ce Louis Pasteur a descoperit faptul ca unele boli sunt provocate de germeni si bacterii si nu de gaze nocive, asa cum se crezuse pana atunci, tot el a pus la punct o metoda de conservare a alimentelor si bauturilor pe o perioada mai indelungata de timp. Metoda a fost denumita 'pasteurizare' si a fost adoptata pe scara larga. Ea consta in incalzirea repetata a alimentelor la temperaturi de pana la 50 °C, temperaturi la care microbii si germenii mor. |
|
0 |
|
|
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010 |
|
|
|
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect.
Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.
|
|
|