FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cum si-a inceput cariera artistica Mugur Mihaescu?
1 raspunsuri 36 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Mugur Mihaescu celebrul actor de comedi s-a nascut in comuna Sadova judetul Olt la data de 2 iunie 1967. El si-a inceput cariera artistica odata cu grupul de umor “Vacanta Mare” in anul 1988, grup ce ii avea in componenta sa pe Radu Pietreanu si Dan Sava. Pe atunci Mugur Mihaescu si trupa sa aveau spectacole in diferite locatii din tara. Cel mai greu a fost cand colegul lor, Dan Sava a pierit intr-un tragic accident rutier. Aceasta tragedie s-a intamplat pe 16 iulie 1999. Dupa succesul pe care l-au avut in tara, Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu au semnat un contract cu postul de televiziune PRO TV in 1999, unde l-au primit in trupa pe actorul de comedie Florin Petrescu.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate