FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cum si-a inceput cariera Adelina Pestritu?
1 raspunsuri 1350 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Adelina Pestritu, fosta sotie a lui Liviu Varciu, a facut parte din echipa de dansatoare a Oanei Ionita si a lasat o impresie foatre buna. Oana Ionita spune ca Adelina dupa ce a venit la Bucuresti din localitatea Campulung Muscel, a participat la doua castinguri unde a fost selectionata ca dansatoare si timp de doi ani au lucrat impreuna la Ibiza. Mai apoi Adelina Pestritu a reusit sa-si cladeasca o cariera in televiziune, fiind o luptatoare din fire, cuminte si ambitioasa.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate