FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cum si-a inceput Iulia Dobrin propria afacere?
1 raspunsuri 82 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 16, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cunoscuta creatoare de moda Iulia Dobrin si-a inceput propria afacere de pe vremea studentiei cu ajutorul material al familiei sale. In anul 1992 a luat fiinta brand-ul I. D. Sarrieri iar Iulia Dobrin l-a asemuit cu perfectiunea. Dupa 10 ani de munca intensa, ea s-a bucurat de un imens succes pe toate pietele din Romania si din stainatate. Lenjeria produsa de aceasta a avut un mare succes si s-a vandut foarte bine, aducandu-i Iuliei Dobrin o faima in intreaga lume.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 16, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate