FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cum si-a facut debutul in televiziune Ana Maria Gheorghe?
1 raspunsuri 83 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 28, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Vedeta de televiziune Ana Maria Gheorghe si-a facut preactic debutul in televiziune ca si co-prezentatoare la emisiunea “Bune si nebune” dupa care a jucat in serialul de televiziune “La serviciu” difuzat de postul de televiziune Pro TV. La scurt timp Ana Maria Gheorghe a fost asistenta Mihaelei Tatu in cadrul emisiunii”De 3X Femeie”. In felul acesta vedeta a reusit sa se mentina la postul Pro TV si a ajuns sa prezinte rubrica Meteo la postul Acasa TV. Ana Maria Gheorghe a fost prezenta in telenovela cunoscuta foarte bine de telespectatori “Inima de tigan”.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 28, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate