FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cum si-a facut Crina Semciuc debutul in teatru?
1 raspunsuri 83 vizualizari  raporteaza
Razvan on Friday, March 04, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Inca din facultate Crina Semciuc a inceput sa joace in diferite piese de teatru demonstrand profesorilor sai ca are un mare talent si se poate descurca in diferite situatii. Tanara actrita a jucat in piese renumite de teatru alaturi de mari personalitati ai scenei romanesti. Printre acestea se numara: “Pescarusul” in regia lui Marius Galea, “O noapte furtunoasa” regia Marius Galea, “Un barbat si mai multe femei” Marius Gilea si “Leonce si Lenna” in regia lui Horatiu Malaele.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, March 04, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate