FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cum se simte actorul Emil Hossu dupa accidentul suferit ?
1 raspunsuri 35 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 14, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Actorul Emil Hossu a suferit un accident pe trecerea de pietoni din zona Kiseleff in luna februarie. In timpul cand traversa strada a fost lovit de o masina si apoi transportat de urgenta la spitalul Elias deoarece a avut o fractura la genunchi ce a necesitat o interventie chirurgicala. Dupa o luna de la accident actorul spune ca se simte bine si ca se afla acasa urmand cu strictete exercitiile pentru recuperare. Emil Hossu crede ca peste o luna va putea sa revina pe scena deoarece are multe proiecte de realizat si stie ca publicul il asteapta cu nerabdare.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 14, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate