FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cum se simte Teo Trandafir dupa interventia chirurgicala la care a fost supusa?
1 raspunsuri 358 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 28, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Deocamdata vedeta de televiziune Teo Trandafir inca se mai afla la Terapie Intensiva dupa ce a suferit de cateva zile o interventie chirurgicala in Austria. Medicii din Viena sunt multumiti de rezultatul operatiei, dar medicul curant al vedetei Teo Trandafir si tatal ei cred ca cel mai bine ar fi ca Teo sa se pensioneze deoarece ea va mai avea nevoie de operatii, va trai cu pastile pentru diabet si enzime pancreatice, dar va avea si un regim alimentar destul de greu de sustinut.
-1

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 28, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate