FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Planeta Pamant - intrebari
Cum se realizeaza circuitul apei in natura?
1 raspunsuri 2533 vizualizari  raporteaza
Madalina on Wednesday, November 03, 2010 in Planeta Pamant - intrebari  best answer
Circuitul apei in natura este miscarea neincetata a apei de la ocean spre uscat si inapoi. Energia solara determina evaporarea apei de la suprafata pamantului. Cea mai mare cantitate de vapori provine din oceane. Vaporii de apa sunt transportati de catre vanturi spre continente. O parte dintre vaporii de apa condenseaza formandu-se norii din care va ploua sau va ninge. O parte dintre precipitatiile continentelor ajung in oceane prin intermediul raurilor si fluviilor, alta parte intra in pamant ca apa freatica si alta in atmosfera, din nou ca vapori datorita proceselor de evaporatie si de transpiratie la nivelul frunzelor plantelor.
26

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate