FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Religie - intrebari
Cum se numeste eliberarea de pacate prin plata unor bani Bisericii?
1 raspunsuri 454 vizualizari  raporteaza
gogu on Tuesday, January 25, 2011 in Religie - intrebari raspuns 1
Inca din primul secol a fost posibil in Biserica Catolica eliberarea de anumite datorii bisericesti, prin plata unor sume de bani. Acest obicei, comparabil initial cu plata unor amenzi in bani pentru mici greseli, a degenerat de-a lungul secolelor in asa-numitul comert cu indulgente, prin care credinciosii se puteau elibera si de pacate mai mari prin plati corespunzatoare. Aceasta stare de lucruri gresita („Cum rasuna talerul in punga, cum sare sufletul afara din foc") a devenit in secolul al XVI-lea tinta principala a criticilor reformatorului Martin Luther.
1

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Tuesday, January 25, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate