FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Religie - intrebari
Cum s-a raspandit islamismul printre locuitorii Arabiei?
1 raspunsuri 385 vizualizari  raporteaza
Armand on Wednesday, November 03, 2010 in Religie - intrebari raspuns 1
Mahomed, incercand sa predice in orasul sfant Mecca, negustorii bogati l-au alungat din oras in anul 622 si a fost nevoit sa se refugieze in Medina. In anul 624, o armata din Mecca i-a atacat pe musulmanii din Medina, insa Mahomed, impreuna cu discipolii sai au luptat cu vitejie si au invins in lupta de la Badr. Dupa aceasta victorie, multi locuitori ai Arabiei s-au convertit la islamism. Totodata, religia islamica a fost raspandita de negustori si de soldati. Negustorii arabi calatoreau in intreg imperiul, si chiar mai departe, iar orasele musulmane se intalneau la raspantiile unde se intalneau negustorii.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate