FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cum reuseste Bebelusa Oana sa-si imparta timpul intre emisiune si fiica ei Isabel?
1 raspunsuri 35 vizualizari  raporteaza
Razvan on Saturday, April 30, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Oana, frumoasa vedeta de la Prima TV a devenit mamica iar fetita Isabel trebuie sa-si imparta mamica cu echipa de la emisiunea “Cronica Carcotasilor”. Se stie ca Oana Ionita ii tine deocamdata locul lui Huidu Serban in emisiune pana cand acesta se recupereaza complet dupa accidentul suferit. Oana isi ia rolul in serios si vaneaza toate greselile de la TV, pe care apoi le foloseste impreuna cu colegii sai in cadrul emisiunii. Dansatoarea si coregrafa isi petrec mult timp in fata televizorului, dar Oana nu-si neglijeaza rolul de mamica.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, May 02, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate