FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Planeta Pamant - intrebari
Cum pot fi verificate argumentele care spun ca pamantul este un corp ceresc de forma sferica?
1 raspunsuri 200 vizualizari  raporteaza
Marius on Wednesday, November 03, 2010 in Planeta Pamant - intrebari



 raspuns 1
Cateva dintre argumentele care spun ca pamantul are forma sferica sunt: unele stele si constelatii pot fi vazute din anumite locuri de pe pamant ceea ce inseamna ca bolta cereasca nu este la fel peste tot. Daca pamantul ar fi plat, toate stelele vizibile de pe pamant ar putea fi vazute din oricare loc al planetei. In timpul eclipselor de luna, umbra pamantului poate fi vazuta pe singurul lui satelit natural. Ea este rotunda. Cum umbra unui obiect indica forma acestuia, pamantul are forma sferica. Linia orizontului este curba. Catargul este prima parte a unei nave care apare la orizont si ultima care dispare.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate