FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cum petrece Mihaela Borcea dupa ce s-a despartit de sotul ei?
1 raspunsuri 82 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cu toate ca toata lumea credea ca dupa despartirea de Cristi Borcea, Mihaela Borcea o sa-si planga in pumni, ei bine s-au inselat cu totii. Mihaela Borcea arata si se simte din ce in ce mai bine. Femeia de afaceri si-a petrecut cateva zile de vacanta la Cannes, la invitatia Valeriei Marini, care a organizat o petrecere aniversara pe un iaht luxos, cu muzica antrenanta, aperitive delicioase si cocktailuri fine. Valeria Marini si invitatele ei s-au distrat de minune pana in zori.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate