FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Internet - intrebari
Cum lucreaza un virus cibernetic?
1 raspunsuri 310 vizualizari  raporteaza
Didi on Friday, January 21, 2011 in Internet - intrebari



 raspuns 1
Virusii cibernetici sunt programe strecurate in calculatoare sau in retelele de calculatoare impotriva vointei utilizatorilor respectivelor calculatoare sau retele de calculatoare. Acesti virusi se inmultesc sau sufera mutatii la fel ca virusii biologici (aceasta inseamna ca isi modifica singure codul). Odata ce au fost activati in sistemele computerelor, virusii pot distruge, respectiv modifica datele sau programele, in situatiile cele mai grave virusii pot avea un efect atat de puternic, incat sisteme intregi sa nu mai poata fi utilizate. Se pot deosebi virusi care actioneaza asupra comenzilor (de exemplu, .exe, .sys s.a.m.d.), adica virusi care infecteaza programe; macrovirasi care ataca programele, cum ar fi, de exemplu, programul MS Word; virusi invizibili - Stealth, care sunt prevazuti cu sisteme ce fac imposibila detectarea lor si virasi de tip Cal Troian, care detecteaza parolele. Exista o serie de programe, cum ar fi, de exemplu, Norton Antivirus sau MacAffe Virus-Scan care au rolul de a proteja calculatoarele impotriva virusilor. Datorita faptului ca apar mereu noi virusi programele antivirus nu pot constitui o garantie sigura a faptului ca un calculator sau un sistem este protejat.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate