FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cum isi petrece timpul liber Catalin Josan?
1 raspunsuri 88 vizualizari  raporteaza
Razvan on Friday, March 04, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Tanarul cantaret Catalin Josan a sosit in Romania acum cativa ani unde s-a si lansat pe piata muzicala. In timpul liber el spune ca ii place foarte mult sa gateasca atat mancaruri traditionale dar si unele mai sofisticate. Cel mai bine solistul se pricepe la sosuri dar reteta nu o divulga. Catalin Josan mai spune ca nu mai arunca banii pe haine si ii investeste in carti de gatit si retete. Cand a sosit in Bucuresti din Republica Moldova, lui Catalin Josan i-a fost mai greu sa se acomodeze dar acum se simte bine si a invatat foarte multe in tot acest timp.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, March 04, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate