FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Animale - intrebari
Cum influenteaza emanatiile de dioxid de carbon viata coralilor?
1 raspunsuri 226 vizualizari  raporteaza
Cosmin on Wednesday, November 03, 2010 in Animale - intrebari



 raspuns 1
Recifurile de corali din marea bariera de corali pot trai si peste 500 de ani daca au conditiile necesare de viata. Ele pot crea noi "schelete" de corali daca apa marii are compozitia necesara. Se stie ca dioxidul de carbon este absorbit in mare parte de apa marilor si oceanelor. Daca acesta este intr-o cantitate mare in atmosfera, atunci aciditatea apei creste. Datorita poluarii atmosferice de catre om, a eruptiilor vulcanice, dioxidul de carbon din atmosfera este foarte mare si deci si aciditatea apei devine tot mai mare. Neavand oxigenul necesar pentru respiratie si hrana (algele fiind principala sursa de hrana pentru corali), atat coralii cat si celelalte plante si animale ce traiesc pe langa ei mor.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate