FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
1


 famous?
Animale - intrebari
Cum au disparut dinozaurii?
1 raspunsuri 4911 vizualizari  raporteaza
Madalin on Wednesday, November 03, 2010 in Animale - intrebari raspuns 1
In urma cercetarilor efectuate, disparitia dinozaurilor s-a bazat pe diferite supozitii. Acestea ar fi: 1) Se presupune ca la sfarsitul Cretacicului pamantul ar fi fost lovit de un meteorit urias, o piatra gigantica cu diametrul de 10 km. Cand s-a izbit de pamant meteoritul s-a sfaramat in bucati mici invaluind planeta intr-un nor de praf. Cateva luni de zile, pamantul a fost intunecat si rece, lasand animalele fara caldura, lumina si hrana. 2) O alta explicatie este ca multi vulcani de pe cuprinsul planetei au erupt in acceasi perioada, aruncand uriase cantitati de lava lichida pe suprafata terestra si au eliberat nori de praf si gaze toxice. Aceste gaze ar fi putut ploi acide daunatoare. 3) Cu 66 de milioane de ani in urma pe tot pamantul clima a devenit schimbatoare si rece. Dinozaurii ce isi mentineau caldura la soare nu s-au putut adapta acestui climat.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate