FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
-1


 famous?
Istoria Lumii - intrebari
Cum aratau casele taranilor de la inceputul secolului al XI-lea? Care erau alimentele lor de baza?
1 raspunsuri 2270 vizualizari  raporteaza
Gabriela on Wednesday, November 03, 2010 in Istoria Lumii - intrebari  best answer
Casele taranesti din Evul Mediu, de la inceputul secolului al XI-lea, erau case simple cu podea de pamant gol si fara sticla la geamuri. Structura caselor era din barne de lemn, peretii erau din nuiele impletite acoperite cu pamant amestecat cu paie iar acoperisul din paie. Oamenii dormeau jos pe saltele de paie. Cei care aveau si animale le adaposteau tot in casa. Taranii se hraneau cu paine, fiertura de cereale, fructe si beau bere. Pentru ei, ouale, carnea si pestele erau de lux. Unele familii aveau vaca dar laptele si branza le vindeau la piata.
9

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate