FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Curiozitati - intrebari
Cum a fost pusa la punct reteaua telex?
1 raspunsuri 248 vizualizari  raporteaza
Adrian on Friday, January 21, 2011 in Curiozitati - intrebari



 raspuns 1
Pe masura ce reteaua telex devenea tot mai vasta, s-au facut o serie de incercari in vederea conectarii directe intre apelant si apelat. In 1933 s-a aplicat aceasta metoda de conectare (in SUA ea fusese aplicata deja din 1931) pe relatia Berlin-Hamburg, in Berlin existand 18 abonati, iar in Hamburg 13. In 1937, 300 de utilizatori ai retelei telex de pe teritoriul Germaniei puteau lua legatura intre ei in mod direct si puteau stabili legaturi cu 500 de utilizatori telex din Franta, Olanda si Elvetia. In 1963 existau in Germania 50 000 de utilizatori ai retelei telex care puteau lua legatura in mod direct cu 13 tari europene. In 1983, cand serviciul telex functiona de 50 de ani, in lume existau 1,5 milioane de abonati.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate