FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
La Inceputuri - intrebari
Cum a fost construit monumentul Stonehenge din sudul Angliei?
1 raspunsuri 151 vizualizari  raporteaza
Armand on Wednesday, November 03, 2010 in La Inceputuri - intrebari raspuns 1
Monumentul Stonehenge din sudul Angliei este cel mai spectaculos monument construit din piatra. Constructia lui a durat mai bine de 1.000 de ani si a fost terminata prin anul 1.500 i. Hr. Acest monument a fost construit in totalitate din pietre ridicate vertical si asezate circular. Pietrele verticale se numesc "sarsene" iar cele orizontale din varful celor verticale se numesc "lespezi". In interiorul cercului de piatra se ridicau "trilitii" formati din 2 blocuri verticale si unul orizontal. Toate monumentele ridicate erau folosite pentru ceremoniile religioase din acea vreme, dar unii experti cred ca misterioasele cercuri de piatra erau folosite si pentru masurarea timpului.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate