FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cu cine are actorul Arnold Schwarzenegger un baiat din flori?
1 raspunsuri 1590 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Actorul Arnold Schwarzenegger a marturisit sotiei sale de abia in luna ianuarie dupa ce si-a incheiat mandatul de guvernator al statului California ca are un baiat in varsta de 10 ani. Fara stirea sotiei sale, actorul si-a intretinut copilul din flori. Cu toate ca multi se asteptau ca cea cu care si-a inselat sotia sa fie o femeie mult mai tanara si mai frumoasa decat sotia sa, ei bine s-au inselat. Femeia se numeste Mildred “Patty” Baena in varsta de 47 de ani si a fost pana in luna ianuarie a acestui an menajera familiei.
-1

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate