FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cu ce se ocupa Sorina Docuz, viitoarea sotie a lui Robert Negoita?
1 raspunsuri 584 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Pe langa faptul ca viitoarea sotie a omului de afacei Robert Negoita este un manechin cunoscut, Sorina Docuz a intrat si in lumea afacerilor inca din anul ce a trecut. Ea nu doreste sa fie doar “jumatatea” viitorului ei sot si si-a deschis un mini-market intr-un ansamblu rezidential, impreuna cu sora sa. Sorina Docuz se mai ocupa de un atelier de croitorie ce se afla in incinta unui hotel. Atelierul este al ei si al mamei, iar lucrurile merg bine deoarece mama este o croitoreasa foarte buna si in felul acesta a reusit sa atraga clientii.

0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate