FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cu ce piese s-a facut remarcata Stela Enache?
1 raspunsuri 36 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cantareata Stela Enache a interpretat de-a lungul carierei sale muzicale peste 500 de melodii. Foarte multe dintre acestea si astazi sunt ascultate cu mult interes atat de publicul in varsta dar si de cel tanar. Printre melodiile care au facut-o remarcata pe Stela Enache se numara: Cantec pentru mama (compozitor Misu Iancu), Ani fericiti (Ion Cristinoiu), Pentru un sarut (George Grigoriu) si multe melodii semnate Florin Bogardo: N-ai sa ma poti uita, E o poveste de amor, Rugaciune, Ani de liceu, Iarna si multe altele.

0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate