FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Animale - intrebari
Crocodilii si aligatorii au trait in apa de prima data? E posibil ca acestia sa fi aparut pe uscat?
1 raspunsuri 80 vizualizari  raporteaza
Cosmin on Wednesday, November 03, 2010 in Animale - intrebari raspuns 1
Acum circa 200 de milioane de ani cand crocodilii si aligatorii au aparut pe pamant traiau pe uscat, spre deosebire de cei actuali care traiesc partial in apa. Ei avea picioarele mai lungi si boturile mai scurte decat crocodilii cunoscuti de noi. In timp, acestia s-au adaptat mediului de viata acvatic (mediu din care isi procurau si mare parte din hrana). Aceasta evolutie a condus la aparitia crocodililor si aligatorilor pe care ii cunoastem noi astazi. Acestia isi petrec mare parte din viata in apa (aproximativ 80% din timp) iar pe usca ies doar pentru a se incalzi la razele soarelui.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate