FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Credeti ca mariajul lui Stefan Banica cu Andreea Marin ar putea lua sfarsit?
1 raspunsuri 37 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Se stie ca actorul Stefan Banica este casatorit cu fosta prezentatoare de televiziune Andreea Marin de cinci ani si au impreuna o fetita, Violeta. Despre presupusele escapade alei vedetei s-a scris de mai multe ori in ziarele de scandal, dar niciuna nu a fost dovedita si nici nu a pus in pericol mariajul cu Andreea. Desi se spune ca ar fi avut o relati cu actrita Adriana Nicolae si ca aceasta asteapta un copil cat mai repede, aceste zvonuri au fost dezmintite de Stefan Banica. Eu, personal nu cred ca doar niste zvonuri ar putea destrama un cuplu daca nu sunt si dovedite, dar in viata orice este posibil.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate