FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Crede-ti ca Angelina Jolie ar putea renunta la cariera artistica pentru a se dedica familiei?
1 raspunsuri 81 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 16, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Angelina Jolie a declarat pe site-ul sau ca doreste intr-un timp foarte scurt sa se retraga din cinematografie. Ea a declarat: ”Nu intentionez sa mai joc multa vreme. Acum sunt pregatita pentru a mai juca in cateva proiecte, dar apoi ma voi retrage treptat, pentru ca vreau sa devin o bunica fericita intr-o buna zi". Personal eu nu cred ca o va face, iar daca da atunci ea va urma exemplul actorului Joaquin Phoenix de 34 de ani care a spus ca renunta la actorie pentru a se concentra asupra muzicii.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 16, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate