FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cine va juca rolul Haymitch Abernathy in trilogia “The Hungry Games”?
1 raspunsuri 90 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, May 18, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Desi initial se zvonise ca acest rol va fi jucat de catre John C. Reilly, producatorii se pare ca s-au razgandit si l-au selectat pe fostul nominalizat la premiul Oscar, Woody Harrelson.
Astfel, Woody Harrelson va avea un rol determinant in cadrul trilogiei “The Hungry Games”. Pentru cei ce au citit deja cartea, Haymitch Abernathy este unul dintre personajele centrale ale povestii. Haymitch Abernathy este fostul campion din „The Hungry Games” ce a dezvoltat o relatie de dragoste/ura cu Katniss (Peeta si Katniss fiind doua caractere antrenate chiar de catre Haymitch Abernathy pentru a face fata in arena).

0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Thursday, May 19, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate