FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cine ocupa primul loc in clasamentul celor mai bogati interpreti de muzica hip-hop din lume?
1 raspunsuri 79 vizualizari  raporteaza
Razvan on Friday, March 18, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Rapperul american P. Diddy ocupa primul loc in topul celor mai bogati interpreti de muzica rap/hop-hop din lume dupa clasamentul revistei americane “Forbes”. Acesta are o avere estimata la 475 de milioane de dolari, reusind sa-l detroneze pe Jay-Z, care a ocupat aceasta pozitie timp de patru ani. Averea lui P. Diddy provine din incasarile obtinute de casa de discuri Bad Boy Worldwide Records si de casa de moda Sean John Clothing unde este actionar. Rapperul a obtinut venituri frumoase si din parteneriatul cu brandul de votca Ciroc.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate