FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cine este viitoarea mireasa a omului de afaceri Robert Negoita?
1 raspunsuri 88 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Omul de afaceri Robert Negoita a cerut-o de sotie cu ceva timp in urma pe logodnica sa Simona Docuz, dar pentru ca aceasta nu i-a dat un raspuns atunci, s-a hotarat sa nu mai aduca in discutie subiectul pana cand manechinul, nu se va hotara si sa-l ceara de barbat. Lucrurile chiar asa s-au intamplat si Simona si-a cerut logodnicul in casatorie. Robert Negoita a spus ca inca nu stie cand va fi nunta ca inca nu au discutat, dar sigur va avealoc in Bucuresti, va fi o nunta frumoasa, normala, fara fite.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate