FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Educatie - intrebari
Cine este parintele Teoriei multimilor?
1 raspunsuri 354 vizualizari  raporteaza
Inu on Sunday, November 07, 2010 in Educatie - intrebari raspuns 1
Matematicianul german de origine daneza, Georg Cantor, a pus la punct, in 1872, teoria pe care a numit-o 'Teoria multitudinilor' si care avea sa fie cunoscuta mai tarziu sub denumirea de 'Teoria multimilor'. Aceasta teorie a fost un chin pentru multi dintre elevii deceniului al saptelea al sec. al XX-lea! Teoria era utila pentru obtinerea unor rezultate practice in domeniul cercetarii fundamentale pe vastul taram al matematicii, dar in prezent ea nu mai are decat o importanta strict pedagogica.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate