FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cine este castigatoarea concursului “Miss fata de la tara”, emisiune prezentata de Andreea Raicu?
1 raspunsuri 368 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 05, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Show-ul de televiziune in care prezentatoarea Andreea Raicu si alte vedete si-au adus contributia a ajuns la final. Dupa mai multe emisiuni in care fiecare vedeta desemnata a trebuit sa caute cele mai frumoase, harnice si destepte fete de la tara, acum s-a desemnat si castigatoarea unui premiu de 10 000 de euro si coronita de Miss. Titlul de Miss i-a revenit Dorinei Colnita din Prundu Baraganului, aleasa lui Dan Bordeianu. Castigatoarea a marturisit ca cerceii primiti de la logodnica lui Dan Bordeianu crede ca i-au purtat noroc.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 06, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate