FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
1


 famous?
Tutankhamon, Cel Mai Celebru Faraon Egiptean - intrebari
Cine este Tutankhamon? Tutankhamon, cel mai celebru faraon egiptean
1 raspunsuri 439 vizualizari  raporteaza
das on Saturday, October 30, 2010 in Tutankhamon, Cel Mai Celebru Faraon Egiptean - intrebari raspuns 1
Comform manualelor de Tutankamon pe numele sau complet Tutankhaton Tut-ankh-Aton a fost fiul faraonului Amenhotep IV (Akhenaton) si al reginei Kiya. Acesta a fost faraon al Egiptului intre anii 1333 i.Hr.si 1324 i.Hr facand parte din Epoca de aur a faraonilor. La varsta de 7 ani Tutankamon s-a casatorit cu sora sa vitrega pe nume Ankesenamon preluand tronul la 9 ani odata cu moartea fratelui sau Smenkhkare.A fost faraon al Egiptului timp de 9 ani si a murit la varsta de 18 ani. Istoricii presupun ca Tutankamon a fost ucis de catre Ay printr-o lovitura aplicata la nivelul capului. Acesta l-ar fi ucis motivat fiind de preluarea tronului.
-1

     raspunde    raporteaza   
Petre on Friday, February 18, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate