FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Religie - intrebari
Cine este Iisus Hristos? Unde a nascut Fecioara Maria pe Fiul Sau?
1 raspunsuri 619 vizualizari  raporteaza
Miron on Wednesday, November 03, 2010 in Religie - intrebari raspuns 1
In Roma Antica, religia crestina a pornit de la un evreu, Iisus, numit mai tarziu Iisus Hristos. Iisus s-a nascut in Iudeea, o provincie a Imperiului Roman. Iisus Hristos este fiul lui Dumnezeu si mama sa este Fecioara Maria. Fecioara Maria si batranul Iosif, logodnicul ei, au plecat din Nazaret spre Betleem. Ajunsi in Betleem, nimeni nu a avut loc sa-i gazduiasca si au fost nevoiti sa se adaposteasca intr-o pestera de la marginea Betleemului care servea drept staul pentru vite. Cand toata lumea dormea, Fecioara Maria a nascut pe Fiul Sau, Iisus Hristos.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate