FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Educatie - intrebari
Cine a pus bazele logicii moderne?
1 raspunsuri 341 vizualizari  raporteaza
Octavian on Sunday, November 07, 2010 in Educatie - intrebari raspuns 1
Matematicianul si filosoful german Friedrich Ludwig Gottlob Frege (1848-1925) este fondatorul logicii moderne. El s-a nascut la Wismar si a studiat matematica, fizica, chimia si filosofia la universitatile din Jena si Gottingen. Incepand din 1879 Frege a fost profesor de matematica la Jena. El a incercat sa deduca principiile aritmeticii din cele ale logicii si s-a confruntat in aceasta privinta cu ambiguitatea limbajului cotidian si cu insuficienta sistemelor logice. El a pus bazele logicii moderne, introducand in uz termeni cum ar fi cuantificatori sau variabile.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate