FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cine a prezentat emisiunea “Iarta-ma” la postul de televiziune TVR 1?
1 raspunsuri 695 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 23, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Devenita o persoana publica importanta Raluca Moianua inceput sa participe la cat mai multe evenimente mondene alaturi de personalitati de seama din tara si din strainatate. Ea a primit din partea regretatului Valeriu Lazarov oferta de a fi moderatoarea emisiunii “Iarta-ma” de la postul de televiziune TVR 1. Raluca Moianu a acceptat oferta lui Lazarov dar nu si-a intrerupt activitatea la radio. Sensibilitatea si profesionalismul au facut ca ea sa castige repede aprecierea si simpatia publicului.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 23, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate