FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Stiinta-si-tehnologie - intrebari
Cine a inventat microscopul electronic?
1 raspunsuri 395 vizualizari  raporteaza
Zany on Friday, January 21, 2011 in Stiinta-si-tehnologie - intrebari raspuns 1
Cu un microscop normal obiectele observate pot fi marite de pana la 1 500 de ori. Descoperind faptul ca in anumite conditii bine definite fluxurile electronice se comporta ca un flux de unde, fizicianul german Hans Busch (1848-1937) area-lizat prima lentila electronica, piesa deosebit de importanta pentru microscopul electronic. De atunci o serie de oameni de stiinta s-au ocupat de perfectionarea microscopului electronic. Printre acestia se numara, de exemplu, Ernst Ruska (1906-1988) si Bodo von Borries (1905-1956). In 1933 se realizau fotografii cu ajutorul microscopului electronic.
1

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate