FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Stiinta Si Tehnologie - intrebari
Cine a inventat aparatul cu ajutorul caruia se puteau face fotografii pe loc?
1 raspunsuri 811 vizualizari  raporteaza
Alexa on Friday, January 21, 2011 in Stiinta Si Tehnologie - intrebari  best answer
In 1948, americanul Edwin Herbert Land (1909-1991) a prezentat polaroidul, primul aparat foto gratie caruia se puteau face fotografii in doar cateva minute. Intregul proces fotochi-mic avea loc chiar in interiorul aparatului de fotografiat si in cateva minute fotografia era gata. Acest aparat de fotografiat functioneaza cu film special, tratat cu substante chimice necesare procesului de realizare a imaginii fotografice. Dupa ce are loc expunerea, cu ajutorul unor dispozitive mecanice filmul vine in contact cu substantele chimice si incepe developarea.
11

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate