FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Educatie - intrebari
Cine a fost Henri Becquerel?
1 raspunsuri 380 vizualizari  raporteaza
Marius on Sunday, November 07, 2010 in Educatie - intrebari raspuns 1
Henri Becquerel (1852-1908) a fost unul dintre putinii fizicieni ai timpului sau, descendent dintr-o familie de oameni de stiinta. Bunicul si tatal sau fusesera preocupati de fizica. Cea mai importanta descoperire facuta in 1896 de catre Becquerel a fost aceea ca radiatia elementului uraniu nu avea nicio legatura cu fosforescenta (adica cu razele luminoase), ci constituia ceva cu totul nou: radioactivitatea. Pentru aceasta descoperire Becquerel a fost distins cu Premiul Nobel, impreuna cu Marie Curie si Pierre Curie.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate