FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cine a deschis anul acesta Festivalul de Film de la Cannes?
1 raspunsuri 82 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Festivalul de Film Cannes 2011, a fost deschis de Woody Allen cu productia “Midnight in Paris”in care Owen Wilson calatoreste inapoi in timp unde ii intalneste pe Ernest Hemingway si Pablo Picasso. La proiectia filmului ce a deschis festivalul au fost aplauze si rasete din partea unor celebri critici de film. Regizorul de 75 de ani a mizat pe rasete atunci cand l-a transportat pe Owen, un scenarist de la Hollywood numit Gil, intr-un Paris populat de Hemingway, Gertrude Stein, Luis Bunuel, Salvador Dali si alti mari artisti pe care ii admira de mult timp.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate