FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Ce vedeta mondena din tara sare in apararea cainilor fara stapan?
1 raspunsuri 35 vizualizari  raporteaza
Razvan on Saturday, April 30, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Una dintre vedetele din tara care iubeste nespus de mult animalele este Andreea Raicu. Ea este profund mahnita de decizia pe care au luat-o autoritatile de a eutanasia toti cainii fara stapan. Diva este hotarata de a opri aceasta idee si de a sustine sterilizarea animalelor. Ea isi indeamna fanii de a i se alatura pe data de 11 aprilie la un protest in fata Camerei Deputatilor in parcul Izvor impotriva intentiei de a se adopta eutanasierea in masa. Daca nu se va lua o decizie pe data de 11 aprilie, atunci protestul va continua si ziua urmatoare.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, May 02, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate