FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Ce varsta avea Alfred Krupp cand a preluat firma tatalui sau?
1 raspunsuri 554 vizualizari  raporteaza
Grig on Sunday, November 07, 2010 in Diverse - intrebari



 raspuns 1
La 14 ani, mai exact in 1826, Alfred Krupp (1812-1887) a preluat firma apasata de datorii a tatalui sau care decedase. Otelaria a continuat sa functioneze sub indrumarea sa si a extins gama de produse. Mai intai a trecut la producerea de laminoare pentru prelucrarea aurului si argintului, precum si la realizarea de masini destinate producerii de tacamuri. In 1847, el aprodus tunuri turnate. In 1852/ 1853, Alfred Krupp a pus la punct roti ce se realizau prin sudare si laminare tara a fi necesara lipirea acestora. Aceste roti erau vandute in Europa, dar si in alte parti ale lumii. Alfred Krupp a dorit sa realizeze si un sistem de ajutor social. In 1836, el a pus bazele unui fond de ajutor reciproc, ale carui sume erau utilizate in situatii de imbolnaviri sau de deces. In 1855, el a pus bazele unui foad pentru pensii. In 1856, el a construit locuinte pentru muncitorii sai, iar in 1872 prin grija sa au fost construite spitale pentru angajatii firmei Krupp.
3

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate