FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Inceputuri - intrebari
Ce sunt australopitecii si cand au aparut ei?
1 raspunsuri 506 vizualizari  raporteaza
Alexandra on Wednesday, November 03, 2010 in Inceputuri - intrebari raspuns 1
Cu aproape 5 milioane de ani in urma, unele antropoide din Africa s-au deprins cu mersul in pozitie verticala. Maimutele antropoide ce se deplasau in pozitie verticala s-au numit homimizi. Si omul face parte din categorie homimizilor. Primii homimizi erau mult mai mici decat noi, aveau creierul nedezvoltat si aveau figuri de maimute antropoide. Australopitecus este primul homimid cunoscut si inseamna "antropoid din sud". El a existat pana acum 1 milion de ani. Cele mai faimoase oase ale unui homimid descoperite de experti sunt oase ale unui Australipithecus din Etiopia pe care l-au numit Lucy.
0

     raspunde    raporteaza   
Editor FW on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate